L'equip de Casa l'Agulla

El restaurant Casa l’Agulla és un projecte familiar que vam crear l’any 2013. L’equip de Casa l’Agulla som el Marc, com a cap de cuina, i el Gerard, a la sala, i som la segona generació d’una família arrelada a la comarca del Bages i ens dediquem a la restauració des de fa més de 40 anys. Conjuntament amb en Salvador, cap de sala i pare dels dos, conformem un projecte pensat per fer gaudir als comensals, vosaltres, d’una excel·lent experiència gastronòmica.

El restaurant es troba ubicat en una finca al costat del Parc de l’Agulla, a Sant Fruitós de Bages. Tot i la seva proximitat a Manresa, el restaurant permet gaudir d’un àpat tranquil en un entorn natural.

El trets diferencials del nostre projecte són una cuina de mercat, basada en la qualitat del producte, i un servei acurat, on es prioritza i es personalitza el tracte amb el client. L’entorn del restaurant, com valor afegit,  ens ha permès oferir un unió ideal per a tothom qui vulgui gaudir, amb tranquil·litat, d’una experiència gastronòmica.

Direcció: Casa Pairal l’Agulla s/n 08272 Sant Fruitós de Bages

Correu: restaurant@casalagulla.com

Telèfon:  938 75 77 26