Al restaurant Casa l'agulla t’oferim un munt d'especialitats i serveis perquè gaudeixis de la millor experiència culinària a la teva mida. Tot seguit podeu consultar els nostres serveis més destacats. Alguns serveis poden variar segons l’època de l’any, no dubteu en contactar-nos per preguntar qualsevol cosa que necessiteu.

  • Migdia: El nostre servei de migdia es caracterítza per oferir una cuina de mercat d’alta qualitat, variable segons temporada i per a tots els paladars i butxaques. Els nostres ingredients son seleccionats curosament per oferir-te cada dia el millor plat possible. A Casa l’agulla no tenim servei de menú diari.
  • Nit: Les nits a Casa l’agulla son especials, per quan caigui el sol t’oferim varietat de plats per compartir, cuina a la brasa i un ambient distès sense perdre la nostre base, la qualitat i el tracte amb el client. També pots triar plats de la carta de migdia si així ho prefereixes.
  • Selecció de vins: Al nostre celler hi trobaràs una selecció de vins exquisits que combinen perfectament amb la nostre carta. Tasta l'amplia selecció de la nostre terra amb D.O. Plà de Bages o si necessites ajuda només cal que ens preguntis, al restaurant Casa l’agulla et donem els millors consells perquè triïs la millor elecció per als teus plats.
  • Reservat: Al nostre reservat t’hi sentiràs com a casa: un lloc on celebrar els teus aconteixements més especials o els àpats de feina on necessitis tancar un important tracte. La sala de reunions t’ofereix la intimitat necessària per llargues sessions de feina que se’t faran menys feixugues amb nosaltres, i la cuina pròpia de la que disposa el reservat t’ofereix la possibilitat de demostrar als teus les teves arts culinàries, nosaltres posem el gènere i tu poses la creativitat.